Midden-Holland: de regio in het hart van de Randstad

Midden-Holland: de regio in het hart van de Randstad 

Actueel

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-globe","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"68780"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":true,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Over Midden-Holland

Midden-Holland is uniek door de centrale ligging: de regio midden in de Randstad. Onze gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk; Gouda; Krimpenerwaard; Waddinxveen en Zuidplas. Midden-Holland is stad en platteland, natuur en cultuurhistorie, Randstad en ruimte, vakmanschap en high-tech, handel en industrie. Midden-Holland biedt ruimte. Aan wonen, ondernemen en genieten. Voor iedereen.

Geen ander gebied in Nederland groeit zo hard als Midden-Holland. Niet alleen in inwoners, ook zijn we één van de hardst groeiende economische regio’s van Nederland. Onze bedrijven hebben ruimte nodig. Goede bereikbaarheid is daarbij erg belangrijk. Daar staan we voor en gaan we voor. 

 

 

Cookie-instellingen